Görele Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş laik, Atatürkçü, kendisi ve toplum ile barışık, bilimsel düşünceye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.

Misyon: Atatürk İlke ve Devrimlerini benimsemiş, toplumun temel değerlerine sahip, bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma, sorgulama becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, insan haklarına saygılı, demokratik cumhuriyeti özümsemiş iyi insanlar ve iyi vatandaşlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:25 - 15:10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(454) 513 12 52

WEB - https://goreleortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KUMYALI MAH. MEBUS ŞEVKET BEY CAD. GÖRELE ORTAOKULU BLOK NO 59 GÖRELE / GİRESUN

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL: 47 KM İLÇE: 0